Garn & Pysselbutiken i Åkersberga

Stockholms län

Information

520412-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Garn & Pysselbutiken i Åkersberga. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Garn & Pysselbutiken i Åkersberga är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Garn & Pysselbutiken i Åkersberga finns i.

Garn & Pysselbutiken i Åkersberga har varit registrerat sedan 2006-11-20 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Garn & Pysselbutiken i Åkersberga så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Garn & Pysselbutiken i Åkersberga är och det finns flera verksamheter i Österåker som också är .

Firmatecknare för Garn & Pysselbutiken i Åkersberga är följande:

Vill ni komma i kontakt med Garn & Pysselbutiken i Åkersberga så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Försäljning av garn och sybehör.

Det finns olika personer som har en koppling med Garn & Pysselbutiken i Åkersberga och det är Bergström, Leena Annikki som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,