IT-Tech Granath

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och IT-Tech Granath är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och IT-Tech Granath är ett av dem. Statusen för IT-Tech Granath är att Bolaget är aktivt.

IT-Tech Granath är ett Enskild firma och skapades 2001-09-17. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som IT-Tech Granath ska trivas.

IT-Tech Granath är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2001-09-24. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom design, installation, drift och övervakning av IT-system, helpdesk till registrerade kunder, IT-lärare, programutvecklning, design och installation av organisations e-tjänster mot internet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att IT-Tech Granath är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är IT-Tech Granath och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med IT-Tech Granath så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-6038042.

.

De som är på något sätt har med IT-Tech Granath är Granath, Lars Erik som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

IT-Tech Granath har 530309-XXXX som sitt organisationsnummer.