Mare Toomingas

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och Mare Toomingas är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Mare Toomingas är ett av dem. Statusen för Mare Toomingas är att Bolaget är aktivt.

Mare Toomingas är ett Enskild firma och skapades 1998-12-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Mare Toomingas ska trivas.

Mare Toomingas är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Konstnär och tecknare, framställning av teckningar till dags- press, illustrationer per beställning, oljemålningar, idéer till bilder. Författa, illustrera undervisningsmaterial. Undervisning av språk (svenska).

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Mare Toomingas är momsregistrerat och det har de varit sedan 1999-01-01.

Idag är Mare Toomingas och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Mare Toomingas så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

.

De som är på något sätt har med Mare Toomingas är Toomingas, Mare Leet som är född 1953 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Mare Toomingas har 530317-XXXX som sitt organisationsnummer.