Örsö Båtvarv o Sjötransporter

Stockholms län

Information

Örsö Båtvarv o Sjötransporter hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Örsö Båtvarv o Sjötransporter finns. I Österåker så finns det många olika Enskild firma och i Stockholms län så finns det ännu fler Enskild firma. Örsö Båtvarv o Sjötransporter tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Örsö Båtvarv o Sjötransporter har haft sedan 1994-01-01. Örsö Båtvarv o Sjötransporter har funnits sedan och 1976-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Örsö Båtvarv o Sjötransporter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54249020.

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Örsö Båtvarv o Sjötransporter har idag 540324-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Örsö Båtvarv o Sjötransporter

Vinterförvaring och service av båtar och båtmototer. Transporter av byggmaterial och entreprenadmaskiner samt därmed förenlig verksamhet. Utläggning av bojar, bryggarbeten.

I Örsö Båtvarv o Sjötransporter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Österman, Bo Einar som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .