Margretelunds Tips & Tobak

Stockholms län

Information

541101-XXXX är organisationsnummer för bolaget Margretelunds Tips & Tobak. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Margretelunds Tips & Tobak är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Margretelunds Tips & Tobak finns i.

Margretelunds Tips & Tobak har varit registrerat sedan 1997-02-03 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Margretelunds Tips & Tobak så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1996-01-01.

Margretelunds Tips & Tobak är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Margretelunds Tips & Tobak är följande:

Vill ni komma i kontakt med Margretelunds Tips & Tobak så kan ni göra det på telefon genom 08-54024409 eller genom brev på följande adress:

Tips och tobak.

Det finns olika personer som har en koppling med Margretelunds Tips & Tobak och det är Lundin, Mats Olov som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,