C & A-B Säkerhet

Stockholms län

Information

Enskild firma finns det flera av i Österåker och C & A-B Säkerhet är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och C & A-B Säkerhet är ett av dem. Statusen för C & A-B Säkerhet är att Bolaget är aktivt.

C & A-B Säkerhet är ett Enskild firma och skapades 1993-04-16. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som C & A-B Säkerhet ska trivas.

C & A-B Säkerhet är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1995-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Försäljning samt installation av säkerhetsprodukter. Konsultverksamhet inom sökerhetsbranschen.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att C & A-B Säkerhet är momsregistrerat och det har de varit sedan 1993-01-01.

Idag är C & A-B Säkerhet och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med C & A-B Säkerhet så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54025100.

.

De som är på något sätt har med C & A-B Säkerhet är Söderström, Gustav Conny som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

C & A-B Säkerhet har 541118-XXXX som sitt organisationsnummer.