BAMMARBODA SCHAKT

Stockholms län

Information

541215-XXXX är organisationsnummer för företaget BAMMARBODA SCHAKT. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som BAMMARBODA SCHAKT är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som BAMMARBODA SCHAKT finns i.

BAMMARBODA SCHAKT har varit registrerat sedan 1990-09-13 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för BAMMARBODA SCHAKT så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1990-01-01.

BAMMARBODA SCHAKT är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för BAMMARBODA SCHAKT är följande:

Vill ni komma i kontakt med BAMMARBODA SCHAKT så kan ni göra det på telefon genom 08-54352276 eller genom brev på följande adress:

Schaktnings- och grävningsarbeten samt därmed förenlig verksamhet

Det finns olika personer som har en koppling med BAMMARBODA SCHAKT och det är Andersson, Kent Lennart som är född 1954 och har titeln Innehavare av enskild firma,