Svartgarn retail&event consulting

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Enskild firma som heter Svartgarn retail&event consulting. Det finns flera företag som liknar Svartgarn retail&event consulting i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Svartgarn retail&event consulting är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2007-10-11 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 2007-12-12 så har Svartgarn retail&event consulting varit registrerat och sedan 2007-10-11 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Svartgarn retail&event consulting och det finns fler företag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Svartgarn retail&event consulting så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Svartgarn retail&event consulting så kan ni göra det på 08-317151.

Utveckling av marknadsstategier för leverantörer inom detaljhandeln, företrädesvis sällanköpshandeln. Projektleda och genomföra beslutande aktivitetsplaner utifrån ovanstående samt samordna detta med ev underleverantörer i form av exemplevis reklambyråer. Utveckling av marknadsstrategier för detaljhandeln, företrädesvis sällanköpshandeln. Projektleda och genomföra beslutande aktivitetsplaner utifrån ovanstående samt samordna dettta med ev. underleverantörer i form av exepelvis reklambyråer. Utveckling av projekt inom eventmarknadsföring. Antingen för befintlig kund eller för införsäljning till kund.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Söderstam, Göran Åke som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

.

Svartgarn retail&event consulting har 550714-XXXX som sitt organisationsnummer.