Ekonomiadministration GÅ

Stockholms län

Information

550723-XXXX är organisationsnummer för företaget Ekonomiadministration GÅ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ekonomiadministration GÅ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Österåker som är den kommunen som Ekonomiadministration GÅ finns i.

Ekonomiadministration GÅ har varit registrerat sedan 2000-09-15 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-10-09 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ekonomiadministration GÅ så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Ekonomiadministration GÅ är och det finns flera bolag i Österåker som också är .

Firmatecknare för Ekonomiadministration GÅ är följande:

Vill ni komma i kontakt med Ekonomiadministration GÅ så kan ni göra det på telefon genom eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet avseende ekonomiska rutiner.

Det finns olika personer som har en koppling med Ekonomiadministration GÅ och det är Ågren Svensson, Christine Gisela som är född 1955 och har titeln Innehavare av enskild firma,