Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB

Stockholms län

Information

Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB har haft sedan 1997-01-01. Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB har funnits sedan och 1997-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Stationsv. 5, 184 50, Åkersberga men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 08-54060170.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB Privat, ej börsnoterat.

Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB har idag 556039-7092 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -Dahlqvist, Sune Anders -Gustavsson, Kåge Karl Gustaf -Starkerud, Lars Inge Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB

Bolaget skall äga, förvalta och hyra ut fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

I Fastighetsbolaget Folkets Hus Åkersberga AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustavsson, Kåge Karl Gustaf som är född 1936 och har titeln VD, Gustavsson, Kåge Karl Gustaf som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Dahlqvist, Sune Anders som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Johansson, Hans Carl som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Solveig Elisabet som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Rosenholm, Kurt Helge som är född 1931 och har titeln Ordinarie ledamotStarkerud, Lars Inge som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Fridblom, Mats som är född 1954 och har titeln Revisor, Sandell, Mats Johan Jörgen som är född 1957 och har titeln RevisorssuppleantNilsson, David Karl Olov som är född 1936 och har titeln LekmannarevisorGrant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor.