Björnhammarvarvet Aktiebolag

Stockholms län

Information

Björnhammarvarvet Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Björnhammarvarvet Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Björnhammarvarvet Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Björnhammarvarvet Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1957-06-03. Men sedan 1980-01-01 så har Björnhammarvarvet Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Björnhammarv. 25, 184 94, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Björnhammarvarvet Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54027110.

Österåker arbetar för att verksamheter som Björnhammarvarvet Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Björnhammarvarvet Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva varvsrörelse, köp, försäljning och uthyrning av företrädesvis båtplatser, samt biträda med administrativ service vid handläggande av kreditförsäljning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Björnhammarvarvet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Björnhammarvarvet Aktiebolag och det är följande personer, Björk, Lars Sören som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Rolf Konrad som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Sören Birger som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Källström, Bernt Mikael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Fransson, Ingrid Jeanette som är född 1968 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Björnhammarvarvet Aktiebolag är 556064-8726.