Aktiebolaget Åkersberga Hembageri

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Aktiebolag som heter Aktiebolaget Åkersberga Hembageri. Det finns flera verksamheter som liknar Aktiebolaget Åkersberga Hembageri i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Sedan 1969-03-24 så har Aktiebolaget Åkersberga Hembageri varit registrerat och sedan 1975-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Aktiebolaget Åkersberga Hembageri Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget Åkersberga Hembageri så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med Aktiebolaget Åkersberga Hembageri så kan ni göra det på 08-54021216.

Bolaget skall bedriva bageri- och konditorirörelse, liksom köpa, uppföra, förvalta och sälja fastigheter och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Strömberg, Erik Algot Gunnar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Strömberg, Anette Viola Katarina som är född 1946 och har titeln Suppleant, Burholm, Ulf Peter som är född 1968 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Aktiebolaget Åkersberga Hembageri har 556124-6637 som sitt organisationsnummer.