K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag

Stockholms län

Information

K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag är ett företag som finns i Österåker. I K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Berggren, Kurt Levi Birger som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Berggren, Britt-Marie som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Törnqvist, Siv Karin Gunvor som är född 1933 och har titeln Suppleant, Malmberg, Liselott som är född 1953 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag på telefon 08-54067082.

Bolaget skall bedriva byggnadsmåleriverksamhet, konsulterande verksamhet inom färgbranschen, konsulterande kontorsverksamhet, finansieringsverksamhet, dock ej sådan verksamhet som avses i lag om bank- och kreditrörelse, samt förvaltning, köp och försäljning värdepapper och fast egendom, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1970-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Berggren, Britt-Marie -Berggren, Kurt Levi Birger

K & B-M Berggrens Förvaltnings Aktiebolag har 556132-8500 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.