Fandog Aktiebolag

Stockholms län

Information

Fandog Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Fandog Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fandog Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Fandog Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1971-09-13. Men sedan 1998-01-01 så har Fandog Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Roslagsg. 29, 113 55, Stockholm. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fandog Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0294-25131.

Österåker arbetar för att bolag som Fandog Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fandog Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom nöjesbranschen och dataindustrin samt bedriva rederiverksamhet och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Fandog Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fandog Aktiebolag och det är följande personer, Granath, Sture Freddy som är född 1941 och har titeln VD, Granath, Sture Freddy som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Olov Percy som är född 1945 och har titeln Suppleant, From, Fredrik som är född 1969 och har titeln Revisor, Andersson, Mats Håkan som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Organisationsnummer för Fandog Aktiebolag är 556150-6717.