Reviredo AB

Stockholms län

Information

556151-4265 är organisationsnummer för verksamheten Reviredo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Reviredo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Reviredo AB finns i.

Reviredo AB har varit registrerat sedan 1971-09-29 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Reviredo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1971-01-01.

Reviredo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Reviredo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Reviredo AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54461030 eller genom brev på följande adress:
Sörahemsv. 128, 184 37, Åkersberga

Bolaget ska bedriva revisionsbyråverksamhet. Bolaget ska även bedriva ekonomisk konsultation avseende redovisning, bokslut, skatter, deklarationer samt bolagsfrågor och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Reviredo AB och det är Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekmark Tjärnberg, Lars Magnus som är född 1967 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,