G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag är ett av dem. Statusen för G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1972-04-13. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag ska trivas.

I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handels- och installationsrörelse inom VVS-branschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1972-01-01.

Idag är G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54021827.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag är Fredriksson, Lars Roland som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Fredriksson, Elisabetta Elena J som är född 1966 och har titeln Suppleant, Bjelkberg, Eva Birgitta som är född 1959 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

G.L. Fredriksson VVS Aktiebolag har 556162-4742 som sitt organisationsnummer.