Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag

Stockholms län

Information

Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag är ett företag som finns i Österåker. I Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Valentin, Lars Bertil som är född 1944 och har titeln VD, Valentin, Lars Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Curt Anders som är född 1943 och har titeln Suppleant, Ballin, Monica Elisabeth Linda som är född 1959 och har titeln Revisor, Ballins Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag på telefon 08-54064338.

Bolaget skall driva konsultverksamhet inom elektrotekniska området samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag är ett av många företag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Erpe Kraft- och Industrisystem Konsult Aktiebolag har 556177-6765 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.