Lundhs Livs AB (Ica Nära)

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Lundhs Livs AB (Ica Nära) är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Lundhs Livs AB (Ica Nära) är ett av dem. Statusen för Lundhs Livs AB (Ica Nära) är att Bolaget är aktivt.

Lundhs Livs AB (Ica Nära) är ett Aktiebolag och skapades 1975-05-22. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Lundhs Livs AB (Ica Nära) ska trivas.

Lundhs Livs AB (Ica Nära) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska bedriva detaljhandels- rörelse med dagligvaror inom ICA-verksamheten i Sverige och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Lundhs Livs AB (Ica Nära) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Lundhs Livs AB (Ica Nära) Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Lundhs Livs AB (Ica Nära) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54064190.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lund, Eva Katarina -Lund, Hans Kenneth Gustav -Lund, Sven Roger.

De som är på något sätt har med Lundhs Livs AB (Ica Nära) är Lund, Sven Roger som är född 1968 och har titeln VD, Lund, Hans Kenneth Gustav som är född 1965 och har titeln Vice VD, Lund, Sven Roger som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Hans Kenneth Gustav som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Eva Katarina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln RevisorPohl, Jörgen Esbjörn Alexander som är född 1956 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Lundhs Livs AB (Ica Nära) har 556189-7504 som sitt organisationsnummer.