Tom Nilssons Villabyggen Aktiebolag

Stockholms län

Information

556205-3040 är organisationsnummer för företaget Tom Nilssons Villabyggen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tom Nilssons Villabyggen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Tom Nilssons Villabyggen Aktiebolag finns i.

Tom Nilssons Villabyggen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1980-06-05 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tom Nilssons Villabyggen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1980-01-01.

Tom Nilssons Villabyggen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tom Nilssons Villabyggen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tom Nilssons Villabyggen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54064018 eller genom brev på följande adress:
Poppelv. 16, 184 43, Åkersberga

Bolagets verksamhet omfattar byggnation av hus, snickeriarbeten samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Tom Nilssons Villabyggen Aktiebolag och det är Nilsson, Tom Oscar som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Per Oscar David som är född 1977 och har titeln Suppleant, Conte, Britt Margareta som är född 1947 och har titeln Revisor, Skarpängs Revision AB som är född och har titeln Revisor,