Roland Lundgren Familjeaktiebolag

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Roland Lundgren Familjeaktiebolag är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många bolag där och Roland Lundgren Familjeaktiebolag är ett av dem. Statusen för Roland Lundgren Familjeaktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Roland Lundgren Familjeaktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1981-07-10. Det finns flera olika bolag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där bolaget finns i jobbar för att bolag som Roland Lundgren Familjeaktiebolag ska trivas.

Roland Lundgren Familjeaktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Österåker så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet är att driva kiosk-, restaurang-, pub- och nattklubbsverksamhet, förvalta fastigheter, aktier och andelar, idka handel med värdepapper samt bedriva konsultverksamhet inom nämnda sektorer ävensom därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Roland Lundgren Familjeaktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1981-01-01.

Idag är Roland Lundgren Familjeaktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Roland Lundgren Familjeaktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54067111.

Firman tecknas var för sig av -Lundgren, Karl Evert Roland -Lundgren, Tommy Joakim.

De som är på något sätt har med Roland Lundgren Familjeaktiebolag är Lundgren, Tommy Joakim som är född 1962 och har titeln VD, Lundgren, Tommy Joakim som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Lundgren, Elsa Anita som är född 1942 och har titeln Suppleant, Lundgren, Karl Evert Roland som är född 1941 och har titeln Suppleant, Skarle, Leif Gunnar som är född 1951 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Roland Lundgren Familjeaktiebolag har 556211-0717 som sitt organisationsnummer.