Aula Utveckling AB

Stockholms län

Information

Aula Utveckling AB är ett bolag som finns i Österåker. I Aula Utveckling AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Månsson, Bo Christer som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandin, Kjell Åke som är född 1951 och har titeln Suppleant, Wagner, John Eric Rickard som är född 1959 och har titeln Revisor, Sonora Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Aula Utveckling AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Aula Utveckling AB på telefon 08-6268800.

Bolaget skall bedriva konsult- och utbildningsverksamhet, med inriktning på utveckling av organisationer och medarbetare både i Sverige och utomlands, samt köpa, utveckla och försälja utrustning och programvara för ADB och därmed förenlig verksamhet samt handel med värdepapper.

Idag är Aula Utveckling AB av bolagstypen Aktiebolag.

Aula Utveckling AB är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Aula Utveckling AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Aula Utveckling AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1998-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Aula Utveckling AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Aula Utveckling AB har 556211-5054 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.