Ramsmora Varv & Marina AB

Stockholms län

Information

556216-6057 är organisationsnummer för bolaget Ramsmora Varv & Marina AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Ramsmora Varv & Marina AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Ramsmora Varv & Marina AB finns i.

Ramsmora Varv & Marina AB har varit registrerat sedan 1982-04-01 och det finns flera bolag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Ramsmora Varv & Marina AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1982-01-01.

Ramsmora Varv & Marina AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Ramsmora Varv & Marina AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Kuusela, Virva Tuulikki -Pedersén, Lars Johan Peder

Vill ni komma i kontakt med Ramsmora Varv & Marina AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54240000 eller genom brev på följande adress:
Holmsängens Gård, 184 97, Ljusterö

Bolaget skall bedriva båtvarvsverksamhet, marina, äga och för- valta fast och lös egendom samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Ramsmora Varv & Marina AB och det är Pedersén, Lars Johan Peder som är född 1964 och har titeln VD, Pedersén, Lars Johan Peder som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Bråstad, Bengt Arne Gunnar som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Kuusela, Virva Tuulikki som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Nyman, Jonas Christofer som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Botmark, Gunilla Diana Margaretha som är född 1956 och har titeln SuppleantNöjd, Tomas Lev Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, R 3 Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor,