EGA Revision AB

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och EGA Revision AB är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många företag där och EGA Revision AB är ett av dem. Statusen för EGA Revision AB är att Bolaget är aktivt.

EGA Revision AB är ett Aktiebolag och skapades 1982-05-13. Det finns flera olika företag i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där företaget finns i jobbar för att företag som EGA Revision AB ska trivas.

EGA Revision AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Österåker så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva revisionsbyråverksamhet på såväl nationell- som internationell basis och därmed förenlig rörelse.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att EGA Revision AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är EGA Revision AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med EGA Revision AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-54461030.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med EGA Revision AB är Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindkvist, Rune Fritz Valentin som är född 1937 och har titeln Suppleant, Tjärnberg, Olle Gustaf Jan-Olof som är född 1952 och har titeln Revisor, Cityrevisorerna Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

EGA Revision AB har 556217-5900 som sitt organisationsnummer.