Variati AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Variati AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Variati AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Variati AB är momsregistrerat sedan1982-01-01 och har organisationsnummer 556217-8870.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 08-54461030 alternativt besöka eller skicka post till Variati AB på följande adress Strossarv. 6, 184 70, Åkersberga.

Variati AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Variati AB så sitter följande personer i styrelsen:

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva ekonomisk konsultation avseende redovisning, skatter och deklarationer. Utbildning i ekonomi, budget, ledarskap och företagsfrågor. Kulturell-, konferens- och guideverksamhet gentemot kund. Åkerinäring för gods- och personbefordran samt limousin- verksamhet, sjötaxiverksamhet. Café, take away och lunch- försäljning av livsmedelsprodukter innefattande även catering. Import av livsmedels- och trädgårdsprodukter samt tillverkning, import och försäljning av produkter inom byggsektorn samt därmed förenlig verksamhet.