Budbilen i Roslagen Aktiebolag

Stockholms län

Information

556218-9257 är organisationsnummer för verksamheten Budbilen i Roslagen Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Budbilen i Roslagen Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Budbilen i Roslagen Aktiebolag finns i.

Budbilen i Roslagen Aktiebolag har varit registrerat sedan 1982-07-23 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Budbilen i Roslagen Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1994-01-01.

Budbilen i Roslagen Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Budbilen i Roslagen Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Henriksson, Eva Iréne -Jonsson, Lars Micael

Vill ni komma i kontakt med Budbilen i Roslagen Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54023600 eller genom brev på följande adress:
Rallarv. 37, 184 40, Åkersberga

Bolaget skall bedriva budbilsverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Budbilen i Roslagen Aktiebolag och det är Jonsson, Lars Micael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Henriksson, Eva Iréne som är född 1961 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor,