Lars-G Andersson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Lars-G Andersson Aktiebolag är en verksamhet som finns i Österåker. I Lars-G Andersson Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Andersson, Lars Göran Gunnar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Andersson, Lars Jonas som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Eva Birgitta som är född 1949 och har titeln Suppleant, Thidblom, Nils Gustav som är född 1960 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Lars-G Andersson Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Lars-G Andersson Aktiebolag på telefon 08-54064401.

Bolaget skall bedriva skorstensfejerirörelse, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Lars-G Andersson Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Lars-G Andersson Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Lars-G Andersson Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Lars-G Andersson Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Lars-G Andersson Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna -suppleanten

Lars-G Andersson Aktiebolag har 556220-4387 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.