Prestel Aktiebolag

Stockholms län

Information

Prestel Aktiebolag är ett bolag som finns i Österåker. I Prestel Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Nordberg, Ulf Halvard som är född 1943 och har titeln VD, Nordberg, Ulf Halvard som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Nordberg, Elsa Monika Ingvor som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bornholm Junker, Anita Elisabeth som är född 1943 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Prestel Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Prestel Aktiebolag på telefon 08-54065477.

Bolaget skall bedriva konsulting, inköp och försäljning inom området dataprodukter, förvaltning och försäljning av fastigheter och värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Prestel Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Prestel Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Prestel Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Prestel Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Prestel Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Prestel Aktiebolag har 556222-1670 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.