Elkonsult i Åkersberga AB

Stockholms län

Information

556234-4100 är organisationsnummer för företaget Elkonsult i Åkersberga AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Elkonsult i Åkersberga AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Elkonsult i Åkersberga AB finns i.

Elkonsult i Åkersberga AB har varit registrerat sedan 1983-12-21 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Elkonsult i Åkersberga AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Elkonsult i Åkersberga AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Elkonsult i Åkersberga AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med Elkonsult i Åkersberga AB så kan ni göra det på telefon genom 08-54023430 eller genom brev på följande adress:
Storängstorget 3 A, 184 30, Åkersberga

Bolaget ska erbjuda elkonsultverksamhet och elinstallationer.

Det finns olika personer som har en koppling med Elkonsult i Åkersberga AB och det är Gustafsson, Bengt Torbjörn som är född 1949 och har titeln VD, Jakobsson, Ulla-Karin som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Gustafsson, Bengt Torbjörn som är född 1949 och har titeln Suppleant, Ljungberg, Inger Marita som är född 1949 och har titeln Revisor, FAMREV-Familjeföretagens Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,