F-Kaross Aktiebolag

Stockholms län

Information

F-Kaross Aktiebolag är ett bolag som finns i Österåker. I F-Kaross Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Falk, Bengt Ingemar som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Linde, Bo Johan som är född 1977 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Söderlund, Siv Gunnel Elisabet som är född 1959 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln Revisor, Gusö Revision AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med F-Kaross Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå F-Kaross Aktiebolag på telefon 08-54020016.

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel med påbyggnader inom transportsektorn. Service, reparationer samt handel med transport- och motorfordon handel med reservdelar och tillbehör till transport- och motorfordon och därmed förenlig verksamhet. Person-gods- och andra vägtransporter i beställningstrafik och därmed förenlig verksamhet.

Idag är F-Kaross Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

F-Kaross Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

F-Kaross Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1999-01-01 och F-Kaross Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1999-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för F-Kaross Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

F-Kaross Aktiebolag har 556240-5489 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.