C.D.S. Centraldammsugare Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva handel med och uthyrning av centraldammsugare och industriförnödenheter samt driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för C.D.S. Centraldammsugare Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är C.D.S. Centraldammsugare Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1984-03-22 så skapades C.D.S. Centraldammsugare Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel C.D.S. Centraldammsugare Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

C.D.S. Centraldammsugare Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1984-01-01

556241-9761 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är C.D.S. Centraldammsugare Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med C.D.S. Centraldammsugare Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-59410600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Mäkelä, Seppo Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom C.D.S. Centraldammsugare Aktiebolag är Mäkelä, Seppo som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt utomlands inom EES, Juurinen, Pekka som är född och har titeln Extern VD,Bosatt utomlands inom EES, Müller, Gunther som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Müller, Jürgen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Müller, Rolf som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Verner-Carlsson, Per-Göran som är född 1951 och har titeln Delgivningsbar personBergman, Bror Jan Folke som är född 1951 och har titeln Revisor, Jan Bergman Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .