Mark Aktiebolaget Slagfältet

Stockholms län

Information

Mark Aktiebolaget Slagfältet är ett bolag som finns i Österåker. I Mark Aktiebolaget Slagfältet finns det lite olika personer som är förknippade och det är Arhagen, Hans Arne som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Haargaard, Eva Maria Sofia som är född 1968 och har titeln Suppleant, Okasmaa, Juhan som är född och har titeln Revisor,Bosatt utomlands inom EES, .

Vill man kunna komma i kontakt med Mark Aktiebolaget Slagfältet så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Mark Aktiebolaget Slagfältet på telefon 08-54061401.

Bolaget skall bedriva uthyrning samt förvaltning av industri och handelsfastigheter, leasingrörelse, inom bil- och entreprenadbranchen. Administrativ- och ekonomisk konsultrörelse, med ovan angivna inriktningar därmedförenlig verksamhet.

Idag är Mark Aktiebolaget Slagfältet av bolagstypen Aktiebolag.

Mark Aktiebolaget Slagfältet är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Mark Aktiebolaget Slagfältet innehar ej F-skattsedel och Mark Aktiebolaget Slagfältet är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1996-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Mark Aktiebolaget Slagfältet så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Styrelsen skall bestå av 2 ledamöter och 1 suppleant.

Mark Aktiebolaget Slagfältet har 556243-0479 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.