TS 4 Work Holding AB

Stockholms län

Information

TS 4 Work Holding AB hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där TS 4 Work Holding AB finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. TS 4 Work Holding AB tillhör bolagstypen Aktiebolag och företaget har ej F-skatt. TS 4 Work Holding AB har funnits sedan och 1984-01-01 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till TS 4 Work Holding AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Nettov. 1, 175 41, Järfälla men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-58026656.

Österåker arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler företag.

Idag är TS 4 Work Holding AB Privat, ej börsnoterat.

TS 4 Work Holding AB har idag 556247-8981 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för TS 4 Work Holding AB

Bolaget skall bedriva handel med yrkes- och fritidskläder, förvaltning av aktier samt idka därmed förenlig verksamhet.

I TS 4 Work Holding AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Schelin, Georg Toni som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Schelin, Lena Birgitta som är född 1962 och har titeln Suppleant, Daae, Carl Thomas som är född 1967 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .