Allbygg i Åkersberga Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Aktiebolag som heter Allbygg i Åkersberga Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Allbygg i Åkersberga Aktiebolag i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Allbygg i Åkersberga Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1996-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1984-10-09 så har Allbygg i Åkersberga Aktiebolag varit registrerat och sedan 1996-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Allbygg i Åkersberga Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Allbygg i Åkersberga Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Tvärv. 5 B, 184 32, Åkersberga. Vi ni istället prata med Allbygg i Åkersberga Aktiebolag så kan ni göra det på 08-54062560.

Föremålet för bolagets verksamhet är byggnadsverksamhet, köp och försäljning av kök och snickerier, datakonsultverksamhet, program- och systemutveckling, köp och försäljning av fast och lös egendom såsom värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Ahola, Aarne Kalervo som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Ahola, Maija Liisa som är född 1946 och har titeln Suppleant, Laurell, Frans Anders som är född 1941 och har titeln Revisor, Laurell Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Allbygg i Åkersberga Aktiebolag har 556248-3486 som sitt organisationsnummer.