Leif Björkman Närservice Aktiebolag

Stockholms län

Information

Leif Björkman Närservice Aktiebolag är ett bolag som finns i Österåker. I Leif Björkman Närservice Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Björkman, Leif Paul som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Björkman, Leif Joakim som är född 1975 och har titeln Suppleant, Björkman, Solveig Kristina som är född 1951 och har titeln Suppleant, Grull, Marianne Elisabeth som är född 1966 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Leif Björkman Närservice Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Leif Björkman Närservice Aktiebolag på telefon 070-7137610.

Bolaget skall bedriva försäljning och uthyrning av släpvagnar och bilar samt konsulttjänster inom ekonomi och redovisning samt konsultationer inom försäljning samt uthyrning av personal. Bolaget ska äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Leif Björkman Närservice Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Leif Björkman Närservice Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Leif Björkman Närservice Aktiebolag innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Leif Björkman Närservice Aktiebolag är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1985-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Leif Björkman Närservice Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Leif Björkman Närservice Aktiebolag har 556249-1612 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.