BGM System Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva försäljning, service och tillverkning av elektronisk datautrustning och ävensom idka därmed förenlig rörelse.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för BGM System Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är BGM System Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1984-11-06 så skapades BGM System Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel BGM System Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

BGM System Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556250-0925 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är BGM System Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med BGM System Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54024303 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom BGM System Aktiebolag är Silander, Marie Christina som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Silander, Björn Fredrik som är född 1990 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .