RK Konsult Robert Kviberg Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva data och administrativ konsultation, försäljning i mjuk- och hårdvara samt idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för RK Konsult Robert Kviberg Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är RK Konsult Robert Kviberg Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1984-10-17 så skapades RK Konsult Robert Kviberg Aktiebolag och bolaget är har ej F-skattsedel.

RK Konsult Robert Kviberg Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1985-01-01

556250-9025 är organisationsnummret för bolaget som finns i Österåker.

Just nu är RK Konsult Robert Kviberg Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med RK Konsult Robert Kviberg Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54400214 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom RK Konsult Robert Kviberg Aktiebolag är Kviberg, Robert Gunnar som är född 1957 och har titeln VD, Kviberg, Robert Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksdotter, Ann Marie som är född 1946 och har titeln Suppleant, Larsson, Ulf Inge som är född 1951 och har titeln Revisor, Edstedt, Pia Ulla Christina som är född 1952 och har titeln Revisorssuppleant, Revidea AB som är född och har titeln RevisorErnst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .