Österskärs El-Åke Johansson Aktiebolag

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva konsultationer och elektriska installationer samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Österskärs El-Åke Johansson Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Österskärs El-Åke Johansson Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1985-02-12 så skapades Österskärs El-Åke Johansson Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Österskärs El-Åke Johansson Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Österskärs El-Åke Johansson Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1998-01-01

556256-1141 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är Österskärs El-Åke Johansson Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Österskärs El-Åke Johansson Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 08-54086220 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Johansson, Bengt Åke Olof

Följande personer är på något sätt aktiva inom Österskärs El-Åke Johansson Aktiebolag är Johansson, Bengt Åke Olof som är född 1939 och har titeln VD, Johansson, Bengt Åke Olof som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Aspegårdh, Kenneth Olof som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Karl Gustaf Edvard som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Högelin, Ulf Johan Otto som är född 1964 och har titeln Revisor, .