World Wide Link Sweden Aktiebolag

Stockholms län

Information

World Wide Link Sweden Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där World Wide Link Sweden Aktiebolag finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. World Wide Link Sweden Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket World Wide Link Sweden Aktiebolag har haft sedan 1996-01-01. World Wide Link Sweden Aktiebolag har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till World Wide Link Sweden Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Lützeng. 5 A, 115 20, Stockholm men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 08-54088500.

Österåker arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler bolag.

Idag är World Wide Link Sweden Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

World Wide Link Sweden Aktiebolag har idag 556261-7505 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för World Wide Link Sweden Aktiebolag

Bolaget skall bedriva förlagsverksamhet och utge information och publikationer på internet och i andra media, försälja och marknadsföra elektroniska tjänster för säker kommunikation och säkra betalningar via Internet och andra media, utveckla och försälja programvaror, annonser och annonsutrymme, bedriva konsultarbete, forskning och utbildning inom informationsteknik, produktionsteknik, politik och medicin samt försälja datorer, datortillbehör och därmed förenlig verksamhet.

I World Wide Link Sweden Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Smith Lagerquist, Siv Margareta som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Byron Lohk, Nina Rebecca som är född 1972 och har titeln Suppleant, Hammare, Laila Astrid Rebecca som är född 1959 och har titeln Revisor, Ekonomigruppen AB som är född och har titeln Revisor, .