Tellus Hjul och Trade Aktiebolag

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Aktiebolag som heter Tellus Hjul och Trade Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Tellus Hjul och Trade Aktiebolag i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Tellus Hjul och Trade Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Stockholms län.

Sedan 1986-02-24 så har Tellus Hjul och Trade Aktiebolag varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Tellus Hjul och Trade Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Tellus Hjul och Trade Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Hjulv. 1, 184 40, Åkersberga. Vi ni istället prata med Tellus Hjul och Trade Aktiebolag så kan ni göra det på 08-54410030.

Bolaget skall idka försäljning av hjul för industri-, sjukvårds- och möbelbranschen samt bedriva handel, agentur- och inköpsverksamhet med utrustningar och system företrädesvis inom material- hanteringsområdet ävensom bedriva därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Jansson, Lars Anders som är född 1950 och har titeln Extern firmatecknare, Månsson, Helen Marianne som är född 1975 och har titeln VD, Månsson, Helen Marianne som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Lars Ulf Roland som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jansson, Johanna Carina som är född 1986 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergkulla Jansson, Kerstin Marianne som är född 1950 och har titeln SuppleantDale, Helena som är född 1963 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jansson, Lars Anders -Månsson, Helen Marianne Firman tecknas i förening av -Jansson, Johanna Carina -Jansson, Lars Ulf Roland .

Tellus Hjul och Trade Aktiebolag har 556270-4600 som sitt organisationsnummer.