Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm

Stockholms län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Österåker och Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm är ett av dem. Stockholms län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm är ett av dem. Statusen för Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm är att Bolaget är aktivt.

Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm är ett Aktiebolag och skapades 1986-03-26. Det finns flera olika verksamheter i Stockholms län som är ett stort län. Österåker där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm ska trivas.

Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Österåker så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall självt äga och förvalta fastigheter, bedriva handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm är momsregistrerat och det har de varit sedan 1991-01-01.

Idag är Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Österåker.

Vill man komma i kontakt med Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 08-6043868.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm är de Wrang, Katarina Elisabet som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lundgren de Wrang, Ann-Sophie som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, de Wrang, Marianne Katrin som är född 1948 och har titeln Suppleant, Hagberg, Nils David Alexander som är född 1958 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Aktiebolaget INDUSTRIHUSEN Stockholm har 556272-7668 som sitt organisationsnummer.