Nova Roslagen AB

Stockholms län

Information

Nova Roslagen AB är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Nova Roslagen AB finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Nova Roslagen AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Nova Roslagen AB som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1986-02-24. Men sedan 1991-01-01 så har Nova Roslagen AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Sågv. 38 C, 184 40, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Nova Roslagen AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54241255.

Österåker arbetar för att bolag som Nova Roslagen AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Nova Roslagen AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva person- och godstransporter, förvalta och handla med fastigheter och värdepapper ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Nova Roslagen AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Nova Roslagen AB och det är följande personer, Almgren, Björn Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Almgren, Anneli Maria Charlotta som är född 1965 och har titeln Suppleant, Malmgren, Per-Åke som är född 1963 och har titeln Revisor, Revisorn Per-Åke Malmgren Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Nova Roslagen AB är 556272-9169.