Plastikkirurgen Leif Gylbert AB

Stockholms län

Information

556278-6771 är organisationsnummer för verksamheten Plastikkirurgen Leif Gylbert AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Plastikkirurgen Leif Gylbert AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Plastikkirurgen Leif Gylbert AB finns i.

Plastikkirurgen Leif Gylbert AB har varit registrerat sedan 1986-06-10 och det finns flera verksamheter i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Plastikkirurgen Leif Gylbert AB så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Plastikkirurgen Leif Gylbert AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Plastikkirurgen Leif Gylbert AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eld Gylbert, Lena Kristin -Gylbert, Leif Olov

Vill ni komma i kontakt med Plastikkirurgen Leif Gylbert AB så kan ni göra det på telefon genom 08-4062000 eller genom brev på följande adress:
Valhallav. 91, 114 27, Stockholm

Bolaget skall driva läkarpraktik företrädesvis estetisk kirurgi ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Plastikkirurgen Leif Gylbert AB och det är Gylbert, Leif Olov som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eld Gylbert, Lena Kristin som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Käll, Leif Wilhelm som är född 1942 och har titeln Suppleant, Ågren, Gerhard som är född 1941 och har titeln Revisor, Futura Revision AB som är född och har titeln Revisor,