J.E. Janssons Åkeri AB

Stockholms län

Information

I Österåker finns det ett Aktiebolag som heter J.E. Janssons Åkeri AB. Det finns flera verksamheter som liknar J.E. Janssons Åkeri AB i Stockholms län. Österåker är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

J.E. Janssons Åkeri AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Stockholms län.

Sedan 1986-06-13 så har J.E. Janssons Åkeri AB varit registrerat och sedan 1987-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är J.E. Janssons Åkeri AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Österåker.

Vill man komma i kontakt med J.E. Janssons Åkeri AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Storängsv. 26, 184 32, Åkersberga. Vi ni istället prata med J.E. Janssons Åkeri AB så kan ni göra det på 08-54025170.

Aktiebolagets verksamhet ska vara bygg- gräv- och schaktarbeten, transporter, uthyrning av entreprenadmaskiner, fastighetsförvaltning, köp försäljning uthyrning av fastigheter (såväl inom Sverige som utomlands), reklambyrå, stuteri samt kapitalförvaltning inklusive handel med värdepapper.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jarbeck, Bengt Anders som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Jansson, Rolf Erik som är född 1940 och har titeln Suppleant, Jarbeck, Agneta Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Borg, Liz Maria som är född 1957 och har titeln Revisor, Balansen Handelsbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Jarbeck, Agneta Elisabeth -Jarbeck, Bengt Anders .

J.E. Janssons Åkeri AB har 556279-4031 som sitt organisationsnummer.