Grannstalten AB

Stockholms län

Information

I Stockholms län så finns Grannstalten AB. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Österåker här finns det många olika Aktiebolag. Grannstalten AB tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Stockholms län. Österåker jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Stockholms län gör att bolag trivs där.

Grannstalten AB är momsregistrerat sedan1986-01-01 och har organisationsnummer 556283-8002.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 070-8522278 alternativt besöka eller skicka post till Grannstalten AB på följande adress Roslagsv. 137, 184 91, Åkersberga.

Grannstalten AB är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Grannstalten AB så sitter följande personer i styrelsen: , , Vallberg, Gunnar Valfrid som är född 1934 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva gods- och persontransporter. Bolaget skall även bedriva värdepappershandel, äga och förvalta fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.