Allector Innovations Aktiebolag

Stockholms län

Information

Allector Innovations Aktiebolag är en verksamhet som finns i Österåker. I Allector Innovations Aktiebolag finns det lite olika personer som är förknippade och det är Pettersson, Bo Gunnar som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Paananen, Jari Juhani som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sporrong, John Christer som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Hewrén, Bernt Lennart Conny som är född 1946 och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Allector Innovations Aktiebolag så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Allector Innovations Aktiebolag på telefon 08-54020000.

Bolaget skall bedriva försäljning och distribution av antenn- och telecomprodukter och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Allector Innovations Aktiebolag av bolagstypen Aktiebolag.

Allector Innovations Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Allector Innovations Aktiebolag innehar ej F-skattsedel och Allector Innovations Aktiebolag är ej registrerat för mervärdesskatt.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Allector Innovations Aktiebolag så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Allector Innovations Aktiebolag har 556285-5386 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.