Rastaborg Fastigheter AB

Stockholms län

Information

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Rastaborg Fastigheter AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Österåker så är Rastaborg Fastigheter AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Stockholms län så finns det ännu fler.

Österåker arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Österåker och i Stockholms län. Redan 1987-02-20 så skapades Rastaborg Fastigheter AB och verksamheten är har F-skattsedel Rastaborg Fastigheter AB har haft det sedan 1994-01-01.

Rastaborg Fastigheter AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1987-01-01

556293-4066 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Österåker.

Just nu är Rastaborg Fastigheter AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Stockholms län

Vill ni komma i kontakt med Rastaborg Fastigheter AB så går det att nå dem via telefon på 08-54248008 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Rastaborg Fastigheter AB är Pettersson, Bo Lennart som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Tina Ann-Christin som är född 1951 och har titeln Suppleant, Johansson, Curt Åke som är född 1952 och har titeln Revisor, Osborne Johnsons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .