PROBATUS Aktiebolag

Stockholms län

Information

PROBATUS Aktiebolag hittar ni ett Stockholms län som inte är som andra län. I Stockholms län hittar ni Österåker som är den kommunen där PROBATUS Aktiebolag finns. I Österåker så finns det många olika Aktiebolag och i Stockholms län så finns det ännu fler Aktiebolag. PROBATUS Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket PROBATUS Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. PROBATUS Aktiebolag har funnits sedan och 1998-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till PROBATUS Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Barkstigen 13, 181 47, Lidingö men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8166650.

Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Stockholms län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är PROBATUS Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

PROBATUS Aktiebolag har idag 556293-8307 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för PROBATUS Aktiebolag

Bolaget skall äga och förvalta fast och lös egendom, driva viss handelsrörelse och agenturverksamhet inom företrädesvis dataområ- det, utföra konsulterande verksamhet företrädesvis inom affärsut- veckling, dataprogrammering, marknadsföring, ekonomi och administration samt bedriva handel med fast egendom och värde- papper, samt idka därmed förenlig verksamhet. Bolaget ska vidare etablera en bifirma till vilken delar av verksamheten ska överföras, avseende skärgårdsutveckling och service, dvs ideellt och kommersiellt medverka med i huvudsak tjänster för en mer levande skärgård.

I PROBATUS Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Dryselius, Björn Victor som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Annemarie som är född 1948 och har titeln Suppleant, Borvin, Lars Peter som är född 1959 och har titeln Revisor, .