Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag

Stockholms län

Information

Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Österåker. Det är nämligen den kommunen som Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag finns i och den tillhör även Stockholms län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag som idag finns i Stockholms län har varit registrerat sedan 1987-08-31. Men sedan 1987-01-01 så har Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Singö Tornv. 4, 184 91, Åkersberga. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 08-54023517.

Österåker arbetar för att bolag som Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Stockholms län.

Bolaget skall bedriva entreprenadverksamhet vad avser mobilkranar och transporter jämte därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Eriksson, Sven Göran -Olsson, Jan-Olof Birger.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Sven Göran som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan-Olof Birger som är född 1942 och har titeln Suppleant, Singstedt, Jan Robert som är född 1968 och har titeln Suppleant, Olofsson, Bengt Kjell som är född 1950 och har titeln Revisor, Blomkvist, Thomas Gustaf som är född 1953 och har titeln Revisorssuppleant, Bengt Olofssons Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.Winthers Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Norrtälje Mobilkranar Aktiebolag är 556297-2207.