Prylhuset i Åkersberga Aktiebolag

Stockholms län

Information

556302-8629 är organisationsnummer för företaget Prylhuset i Åkersberga Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Prylhuset i Åkersberga Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Österåker som är den kommunen som Prylhuset i Åkersberga Aktiebolag finns i.

Prylhuset i Åkersberga Aktiebolag har varit registrerat sedan 1987-07-24 och det finns flera företag i Stockholms län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Prylhuset i Åkersberga Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1987-01-01.

Prylhuset i Åkersberga Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Österåker som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Prylhuset i Åkersberga Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Prylhuset i Åkersberga Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 08-54064319 eller genom brev på följande adress:
Smedbyv. 1, 184 32, Åkersberga

Bolaget skall idka handel med hemartiklar och bohag ävensom kioskverksamhet, försäljning av gasol och vedförsäljning samt försäljning och uthyrning av släpvagnar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Prylhuset i Åkersberga Aktiebolag och det är Granath, Sture Freddy som är född 1941 och har titeln Ordinarie ledamot, Granath, Olov Percy som är född 1945 och har titeln Suppleant, Baker Tilly Stockholm Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, From, Fredrik som är född 1969 och har titeln Huvudansvarigrevisor,