Obriga AB

Stockholms län

Information

Obriga AB är en verksamhet som finns i Österåker. I Obriga AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Landauf, Jörgen Ulf Rikard som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Pia som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Landauf, Karl som är född 1932 och har titeln Suppleant, Mårtensson, Owe Mårten som är född 1949 och har titeln Revisor, OMR Gruppen AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Obriga AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Obriga AB på telefon 08-54020895.

Föremålet för bolagets verksamhet är redovisning, konsultation och rådgivning inom ekonomi, skatter och bolagsärenden, affärsutveckling, marknadsföring, kommunikation, utbildning, författarverksamhet samt köp och försäljning av fast och lös egendom, företrädesvis värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Obriga AB av bolagstypen Aktiebolag.

Obriga AB är ett av många verksamheter som finns i Stockholms län och Österåker arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Obriga AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Obriga AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Obriga AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Obriga AB har 556308-5504 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Stockholms län.